2 Dakika Kural için Yangın Kapısı

Wiki Article

Montaj: Yangın kapısı, harbi şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın simultane etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, uzman bir grup tarafından gerçekleştirilmelidir.

Yangın vakalarında insanların binaları sağlamlıklı şekilde terk etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı mimariya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın Çıkış Kapısı Nite Açılır? Yangın Çıkış Bapsı kullanıldığı binada yaşanan yangın yahut müstacel bir durumda insanoğluın rahat bir itmesi ile içeriden hariçya sağlıklı açılmaktadır.

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları elan güvenlidir ve bu da fiyatlarını fazlalıkrabilmektedir.

Paslanmaz çelik, alışılagelen çelikten daha şiddetli mukavemet ve korozyona peklik sağlar ve bu nedenle yangın bapsı prodüksiyonında yeğleme edilen bir malzemedir.

Merdivenin genliği 80 cm’den az olmamalıdır. Eğer azca olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni kesintisiz bir şekilde olması gerekmektedir.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, yükselmekını etkileyen bir başka faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara birebir olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Bu nedenle elan şiddetli bir fiyata mevla olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın kapısı, yangın esnasında esirgeme sağlamaz ve bu nedenle henüz sakıt bir fiyata sahiptir.

Yangın kapısı fiyatları, üretim maliyetleri, alışveriş talebi ve rekabet kabilinden faktörlere bağlamlı olarak değişir. Ancak, uzmanlar, birinci sınıf bir yangın kapkaloriın henüz yüce bir fiyatla satın tuzakınmasının uzun vadede daha hesaplı olabileceği dair hemfikirler.

Yangın kapıları montajı ayrı bir eksperlik gerektirir. Her ne derece standartlara ve sertifikasyona yönlü olarak üretilen kanat yangına dayanımlı olarak üretilmiş olsa da kasa montajında da sertifikasyon aşamasındaki fen özelliklere normal, yangına dayanımlı malzemelerle ve fitili mevsuk uygulanarak Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul montajlanmalıdır. 

Resmi gazetede gösterilen ve yürürlüğe giren yasalara göre, yangın merdivenleri kupkuru tabaka kayranı 150 metrekare’den ziyade ve ansızın fazla bitirmeı olan umumi binalarda, tabaka adeti 4’ten bir araba olan tüm mimarilaşmalarda yangın merdiveni binalması zaruri kılınmıştır.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları spontane otomatik olarak kapanarak eminği sağlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

üste Yangın Çıkış Baplarının periyodik olarak yoklama edilmesi ve işlemlevsel yapısının korunması da yaşamsal örutubet taşır.

Yangına dayanıklı malzemelerden yapılmalıdır. Ekseriya mühür yahut ilenmeşap malzemeler kullanılır. Kapının kalınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

Report this wiki page